جمعه, ۲۷ بهمن ۱۴۰۲ / قبل از ظهر / | 2024-02-16
کد خبر: 7887 |
تاریخ انتشار : ۰۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۱:۰۵ | ارسال توسط :
655 بازدید
۰
15
ارسال به دوستان
پ

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان البرز: نرخ بیکاری در البرز ۱۲.۴ درصد اعلام شد مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان البرز گفت: سهم استان البرز در سال ۱۳۹۹ در موضوع تسهیلات مشاغل خانگی به میزان مبلغ ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است که به استان ابلاغ شده است. حسین فلاح نژاد در سومین […]

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان البرز: نرخ بیکاری در البرز ۱۲.۴ درصد اعلام شد

کار و رفاه اجتماعی
کار و رفاه اجتماعی
مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی استان البرز گفت: سهم استان البرز در سال ۱۳۹۹ در موضوع تسهیلات مشاغل خانگی به میزان مبلغ ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است که به استان ابلاغ شده است.

حسین فلاح نژاد در سومین جلسه کارگروه تخصصی اشتغال استان با موضوع بررسی وضعیت بازار کار استان وتسهیلات مشاغل خانگی، کرونا و اشتغال روستایی روز شنبه ۲۲ آذر در استانداری البرز برگزار شد، با اشاره به وضعیت نرخ بیکاری در استان گفت: نرخ بیکاری در تابستان سال ۹۹ به میزان ۱۲.۴ درصد است که این عدد در  بهار  ۹۹ به میزان ۱۲.۳ درصد بود و در مقایسه با نرخ بیکاری در بهار و تابستان ۹۸ عملکرد استان بسیار مطلوب بوده است وحتی علیرغم شیوع ویروس کرونا در کل کشور نرخ بیکاری در استان روند کاهشی داشته است و همچنین  نرخ مشارکت اقتصادی نیز در تابستان  ۹۹ با میزان ۴۱.۸ درصد نسبت به بهار سال ۹۹ افزایش نشان می دهد.

 وی در ادامه با اعلام سهم اشتغال در بخش های عمده اقتصادی استان افزود: درصد سهم اشتغال در بخش‌های عمده اقتصادی در البرز در کشاورزی ۳.۸ درصد و در صنعت ۴۰.۹ درصد و در خدمات ۵۵.۳ درصد است که در حوزه صنعت البرز دارای جایگاه پنجم و در خدمات رتبه چهارم کشور را داریم.

فلاح نژاد همچنین با اشاره به اینکه طرح مشوق کارفرمایی از سوی وزارت تعاون،کار و رفاه اجتماعی در آبان ماه ۹۹ ابلاغ شده است گفت: طرح مشوق کارفرمایی توسط وزارت، تعاون کار و رفاه اجتماعی به منظور تشویق کارفرمایان برای به کار گیری نیروی کار جدید و فارغ التحصیل دانشگاهی ابلاغ شد و از مسئولین در حوزه های صنعت  و کشاورزی و خدمات استان می‌خواهیم تا با اطلاع رسانی از این طرح به ذینفعان مرتبط با حوزه خود؛ آنها را با این طرح آشنا نمایند تا بتوانند ازمزایای آن استفاده کنند که این طرح درواقع دو هدف را دنبال می‌کند که یکی کمک به کارفرمایان در حوزه بیمه نیروی کار و بحث دیگر کمک به اشتغال افراد تحصیل کرده  از این طریق است.

وی افزود : متقاضیان می‌توانند با مراجعه به سایت moshavegh.mcls.gov.ir  از جزییات این طرح آگاهی پیدا کنند.

مدیرکل تعاون ،کار و رفاه اجتماعی همچنین با اشاره به آمار بیمه شدگان اجباری در استان بر اساس سامانه‌های تامین اجتماعی گفت: تعداد بیمه شدگان اجباری با میزان ۲۸۹ هزار و ۳۵۹ نفر در فروردین ماه ۹۹ به میزان ۳۰۵ هزار و ۵۱۱ نفر در مرداد ۱۳۹۹ افزایش داشته است که در مقایسه با مرداد ۱۳۹۸ افزایش قابل ملاحظه ای است.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه و تامین اجتماعی البرز نیز در ادامه به عملکرد این اداره کل در حوزه تسهیلات مشاغل خانگی اشاره کرد و گفت: سهم استان البرز در سال ۱۳۹۹ در موضوع تسهیلات مشاغل خانگی به میزان مبلغ ۵ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان است که به استان ابلاغ شده است.

وی ادامه داد: در خصوص تسهیلات مشاغل خانگی عملکرد بانک‌ها مشخص شده است و تفکیک شهرستانی نیز در این زمینه صورت گرفته و تا به امروز کل مبلغی که به استان اختصاص پیدا کرده به بانک‌ها معرفی شده است و در این راستا ۳۴۷ طرح از سوی دستگاه‌های اجرایی به ارزش ۵ میلیارد و ۸۱۰ میلیون تومان به بانک‌های عامل ارسال شده و تا به حال  ۱۳۴ طرح با اشتغالزایی ۲۸۱ نفر به ارزش ۲ میلیارد و ۳۸۸ میلیون تومان از سوی بانک‌های توسعه تعاون و رفاه کارگران البرز به متقاضیان پرداخت شده است .

فلاح نژاد همچنین در خصوص تسهیلات اشتغال پایدار روستایی و عشایری استان البرز و اقدامات انجام شده در این خصوص گفت: در خصوص تسهیلات اشتغال پایدار روستایی عملکرد خوبی را در استان شاهد بوده‌ایم همچنین از مانده اعتبارات استان مبلغ کمی باقی مانده است که این بدان معنی است که هر آنچه از اعتبارات این طرح ابلاغ شده در این خصوص تخصیص پیدا کرده است.

این مسئول در ادامه افزود :  مبلغ ۲۱۵ میلیارد و ۹۰۰ میلیون  تومان در استان تسهیلات اشتغال روستایی پرداخت شده است که در قالب ۱۷۴ میلیارد و ۵۰۰ میلیون  تومان برای دستگاه‌های اجرایی و ۴۱ میلیارد و ۴۰۰میلیون تومان در خصوص نهادهای حمایتی است.

وی همچنین در خصوص تسهیلات کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا گفت: ۱۲۵۲ میلیارد تومان تسهیلات  کسب و کارهای آسیب دیده از کرونا از طریق ستاد ملی کرونا به استان البرز  در ۱۴ رسته  شغلی آسیب دیده از این بیماری اختصاص یافت که عمده این رسته‌ها بخش خدمات وصنف  را شامل شدند.

مدیرکل تعاون،کار و رفاه اجتماعی عنوان کرد: از مبلغ ۱۲۵۲ میلیارد تومان تسهیلات کرونا در البرز مبلغ ۳۵۴ میلیارد تومان درخواست تسهیلات از سوی متقاضیان در استان داشته ایم که از این میزان ۱۹۵ میلیارد تومان توسط بانک‌ها تا به امروز پرداخت شده که بانک ملی، تجارت، ملت و صادرات بیشترین تعداد پرونده ها و پرداختی ها را در این خصوص داشته اند.

وی در خصوص تسهیلات کرونا در بخش گردشگری که مشاغل مرتبط با آن  آسیب  زیادی در این بیماری داشتند اظهار کرد : پیرو دغدغه هایی که در کشور در حوزه گردشگری و آسیب ناشی از این بیماری برای شاغلین این صنعت بوجود آمد ستاد ملی کرونا طی ابلاغی  اعلام داشت که شیوه پرداخت را از تعداد نفر به بنگاه محور تغییر داده است که متقاضیان می توانند از طریق سامانه کارا از این تسهیلات بهره مند شوند.

فلاح نژاد همچنین در این جلسه در خصوص ثبت اشتغال دستگاه ها اجرایی در سامانه رصد اشتغال  خاطر نشان کرد : در خصوص سامانه رصد اشتغال، بر اساس  آنچه که در جلسات قبلی تصمیم گرفته شد تعهد سال ۱۳۹۹ البرز به میزان ۳۶هزار ۵۲۵ نفر در نظر گرفته شد و در هشت ماه ابتدایی اول سال۱۳۹۹ به میزان  ۲۰ هزار ۸۵۰ نفر در سامانه رصد از سوی دستگاه‌های اجرایی استان ثبت شده است و دستگاه‌ها اجرایی استان باید برای تحقق کامل سهم اشتغال استان در ماه‌های باقی مانده سال ۹۹ اقدام لازم را بنمایند.

منبع خبر ( ) است و پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر می‌دانید، خواهشمند است کد ( 7887 ) را همراه با ذکر موضوع به شماره  09379341003  پیامک بفرمایید.با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط پرتال خبری و تفریحی تایم آرامش در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    نظرتان را بیان کنید